header banner
Default

Wat zijn de prijsvooruitzichten van Dogecoin en Shiba Memu (SHMU)?


  • Shiba Memu is een nieuwe meme-coin die gebruik maakt van de AI-revolutie.
  • Het project is in presale en heeft ruim 3,8 miljoen dollar opgehaald.
  • Dogecoin (DOGE) staat bovenaan de meme-coins, maar de prijs ervan heeft het moeilijk gehad omdat de dagelijkse transacties dalen.

Dogecoin heeft moeite om de prijzen boven een belangrijk ondersteuningsniveau te houden, zelfs nu de toonaangevende meme-cryptocurrency een scherpe daling in dagelijkse transacties registreert. Ondertussen heeft de voorverkoop van Shiba Memu (SHMU) $3,8 miljoen bereikt, terwijl de prijs stijgt naar $0,0334.

Hier onderzoeken we de prijsvooruitzichten voor de twee tokens te midden van een bredere stilte in een cryptomarkt die een weerspiegeling is van de marktreactie op het laatste Amerikaanse inflatierapport. De aandelenhandel was gemengd nadat de consumentenprijsindex (CPI) liet zien dat de prijzen met 0,4% stegen, tegenover een verwachte 0,3% in september, met een stijging van 3,7% over het afgelopen jaar, vergelijkbaar met die van augustus.

Shiba Memu – een AI-revolutie voor meme-coins

Shiba Memu is een nieuwe cryptocurrency die het steeds krachtiger wordende verhaal van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain combineert om een unieke benadering van crypto-memes te bieden. Het native token SHMU, gelanceerd op de Ethereum-blockchain, zal een voorraad van 1 miljard tokens hebben, waarvan 85% via een presale voor de gemeenschap beschikbaar is.

Met AI als kern van deze nieuwe meme-coin wordt het idee van een zelfvoorzienend crypto-ecosysteem voor ogen. De whitepaper van Shiba Memu schetst een project dat anders is dan andere meme-coin projecten: een project dat AI-technologie gebruikt om een krachtig marketingsysteem te creëren dat niet afhankelijk is van hypes van beroemdheden of influencers om grip te krijgen.

Het AI-dashboard zal hiervoor zorgen, waarbij SHMU-houders profiteren van extra nut als token-staking en het verstrekken van liquiditeit aan de Shiba Memu-pool.

Dogecoin prijs: DOGE-vooruitzichten nu dagelijkse transacties afnemen

Dogecoin is toonaangevend in de meme-cryptocurrencies, met een marktkapitalisatie van bijna $8,2 miljard. De status van DOGE als de OG van de sector heeft geleid tot steun van onder meer Tesla CEO en X (voorheen Twitter) eigenaar Elon Musk.

De cryptocurrency heeft echter moeite gehad om het felbegeerde niveau van $1 te doorbreken; het hoogste punt ooit van $0,73 werd in mei 2021 bereikt. Momenteel is de prijs van Dogecoin onder de $0,58 gezakt, waarbij de dip van 5,6% in de afgelopen 30 dagen een indicatie is voor dit feit. Het zijn vooruitzichten die de recente stilte van Bitcoin weerspiegelen sinds de ineenstorting van $30.000.

Een indicator van de prestaties van de afgelopen weken is het zevendaagse gemiddelde van de dagelijkse transacties van Dogecoin. Volgens on-chain gegevens heeft het netwerk gemiddeld 37,3.000 dagelijkse transacties geregistreerd – wat volgens IntoTheBlock een scherpe daling is ten opzichte van de piek van 2,1 miljoen in juni en “een secundaire piek van 616.000 in juli.”

Zal Dogecoin een enorme netwerkactiviteit zien zoals we in het voorgaande kwartaal zagen? En kan dit worden weerspiegeld in de prijs van DOGE?

De huidige vooruitzichten suggereren dat dit scenario mogelijk is, waarbij investeerders waarschijnlijk uitkijken naar een aankomend evenement rond de hondenmeme die de creatie van Dogecoin inspireerde. Dat evenement staat gepland voor 2 november. Als de prijs in een bullmarkt stijgt te midden van andere positieve triggers, blijft het belangrijkste kortetermijndoel $1.

Shiba Memu prijs: kan SHMU in 2024 bereiken?

Zoals gezegd heeft Shiba Memu sinds de voorverkoop live ging ruim 3,8 miljoen dollar aangetrokken van wereldwijde investeerders. De presale prijs is dagelijks om 18.00 uur GMT gestegen, een nieuwe aanpak die de deelname sterk heeft zien toenemen nu vroege vogels SHMU opscheppen bij wat waarschijnlijk koopjes zullen zijn.

De prijs zal naar verwachting stijgen van de huidige $0,0334 naar de uiteindelijke voorverkoopprijs van $0,0379. Wanneer de tokens op crypto-uitwisselingen worden gelanceerd, kan de toegenomen vraag opwaartse bewegingen mogelijk maken, vergelijkbaar met wat andere meme-coins op de markt heeft begroet.

Als Shiba Memu na de lancering een 2x doet, zou dat de prijs naar boven de $0,1 kunnen duwen. Nu de voorspellingen voor crypto en AI in 2024 enorm zijn, zou SHMU hoger kunnen handelen en zich kunnen richten op het niveau van $1. Dit kan echter afhankelijk zijn van de heersende marktomstandigheden en andere factoren die specifiek zijn voor het project.

Bezoek de presale pagina van het project om Shiba Memu te kopen of voor meer informatie.

Sources


Article information

Author: Hannah Wright

Last Updated: 1699495205

Views: 1030

Rating: 4.7 / 5 (113 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Hannah Wright

Birthday: 1950-02-09

Address: 561 Mary Hollow Apt. 389, North Heather, ID 07006

Phone: +4178340434430437

Job: Security Guard

Hobby: Rowing, Running, Coin Collecting, Bird Watching, Sewing, Chocolate Making, Astronomy

Introduction: My name is Hannah Wright, I am a daring, proficient, risk-taking, cherished, unreserved, dear, exquisite person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.